PAUL ANTHONEE AT AIGLI

PAUL ANTHONEE AT AIGLI

Το ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ επιστρέφει δυναμικά όπως είχε υποσχεθεί και στις 24/3 διοργανώνει ένα μοναδικό event, όπως έχει κάνει ξανά στο παρελθόν. ΟιPanagiotis G. Igoumenidis, Dimitris Xenos και Thodoris Samalis, σας περιμένουν εκείνη την ημέρα στην Αίγλη Γενί Χαμαμ, για να στήσουμε ένα πάρτυ που θα κρατήσει μέχρι το πρωί. Στα decks θα φιλοξενήσουμε τον ιθύνοντα νου της METROPOLIS από την Βουλγαρία, Jassen Petrov, τον δικό μας Paperboy και τον Paul Anthonee από τον Extreme Radio.

Ώρα έναρξης : 23.00

Είσοδος Ελεύθερη

Τηλ. Επικοινωνίας: 6975805964, 6985669931, 6934472905

METROPOLIS

Οι METROPOLIS, είναι ένα από τα πιο γνωστά σχήματα διοργάνωσης event Ηλεκτρονικής, House και Techno μουσικής. Η δράση τους ξεκίνησε το 1996 και μέχρι σήμερα έχουν διοργανώσει event που έχουν συγκεντρώσει περισσότερους από 500.000 ανθρώπους. Το έργο τους έχει αναγνωριστεί πλήρως, καθώς στην γειτονική Βουλγαρία που εδρεύουν, έχουν αφήσει ιστορία στον χώρο των event της ηλεκτρονικής μουσικής. Για αυτό, το 2011 και το 2012 κέρδισαν το βραβείο «Awards BG Best Promoter – for Winner 2011 &2012». Τα ονόματα των DJs και παραγωγών με τα οποία έχουν συνεργαστεί αυτά τα 20 χρόνια, προκαλούν ίλιγγο. Μερικά από αυτά είναι οι Sasha, Josh Wink, Harvey McKay Chus & Ceballos, Nick Warren, Richie Hawtin, John Digweed, Carl Cox, Jeff Mills, Slam, Sven Väth, KiNK, Ben Klock, Sam Paganini, Alan Fitzpatrick κ.α.

https://www.facebook.com/MetropolisDJs/?fref=ts

JASSEN PETROV

Ότι καλό έχει διαδραματιστεί στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή της Βουλγαρίας τα τελευταία 20 χρόνια, έχει την υπογραφή του Jassen Petrov. Η ενασχόληση του με την νέα, τότε τάση της dance μουσικής σκηνής, την techno και την house δηλαδή, ξεκίνησε στα 90’s, τότε που σπούδαζε Ελληνική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο των Αθηνών. Όταν επέστρεψε στην πατρίδα του, ξεκίνησε μια ραδιοφωνική εκπομπή στην οποία οι συμπατριώτες του είχαν την ευκαιρία να ακούσουν για πρώτη φορά αυτό το είδος μουσικής. Ήταν ο DJ του θρυλικού club Chervilo(Lipstick) στην Σόφια, που ήταν το πρώτο που έπαιζε αποκλειστικά ηλεκτρονική μουσική. Το 1996 ιδρύει μαζί με άλλους συνεργάτες την Metropolis η οποία είναι παγκοσμίως γνωστή μέχρι και σήμερα. Κατά την διάρκεια όλων αυτών των χρόνων ο Jassen έπαιξε στο πλάι των πιο κορυφαίων Dj και παραγωγών όλων των εποχών, όπως οι Carl Cox, Sven Vath, Jeff Mills, John Digweed, Sasha, κ.α. Μπορεί η έδρα του να είναι η Βουλγαρία, αλλά η δράση του δεν περιορίζεται μόνο εκεί, καθώς Βερολίνο, Βιέννη, Σκόπια, Βουκουρέστι, Παρίσι και Λονδίνο, είναι μερικές από τις πόλεις στις οποίες έχει παίξει. Ο Jassen Petrov έχει τον τρόπο να σας έχει όλο το βράδυ με το χαμόγελο στα χείλη, απλά μην περιμένετε να παίξει mainstream μουσικές, όπως το top 10 του Beatport και του Traxsource.

https://www.facebook.com/Jassen-Petrov-Metropolis-Official-112649928794400/?ref=page_internal

PAPERBOY

Ο Γιώργος Βουτσάς (Paperboy) έχοντας ένα ποικίλο μουσικό φάσμα από Disco, Funk, House & Techno, από το 2000 και έπειτα έχει υπάρξει resident DJ στα πιο γνωστά bars & clubs της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής όπως: Sachi Club, Art House Bar, Box Bar, Suki & Mojo Bars, Remvi Bar-Club-Restaurant, 12inch Club, Level 9 Bar-Club-Restaurant, Omilos Bar-Club-Restaurant, London Bar, Monroe E.G., Houze U.W.Club, Cabana Beach Bar, Angels Club έχοντας συνεργαστεί με τους: Tiga, Nick Curly, Jimpster, Weiss (UK), Sable Sheep, Daniel Bortz, Fur Coat, Chasing Kurt, Supernova, Timmy Regisford, Quentin Harris, Kolombo, Sharam Jey, Wankelmut, Stefan Biniak, Yass, Jessica 6, 6th Borough Project, Lee Jones, Death on the Balcony, GummiHz, Nora En Pure, Seamus Haji, με μερικούς από τους καλύτερους Έλληνες DJs και παραγωγούς και πολλούς άλλους ακόμα.

https://www.facebook.com/george.p.voutsas?fref=ts
https://www.facebook.com/paperboygr/?fref=ts

PAUL ANTHONEE

Ο Paul Anthonee (Αντώνης Παυλίδης) γεννήθηκε στο νησί της Κύπρου στην πόλη της Λευκωσίας. Πρόκειται για έναν dj και παραγωγο που κινείται στα πλαίσια των Deep House / Tech House / Techno experimental, με έδρα πλέον τη Θεσσαλονίκη από το 2003. Έχει μοιραστεί το booth με πάρα πολλούς Έλληνες και ξένους dj και μπάντες όπως KOSHEEN, Parov Stelar, Boy George, John Digweed, Sasha, James Zabiela, Tiefschwarz, The Martinez Brothers, Joe Claussell, Kevin Yost, Terry Lee Brown, CJ Jeff, V-Sag και πολλούς άλλους… To 2015 βρισκόταν στο καταπληκτικό line up του 11ου REWORKS Festival στη Θεσσαλονίκη, ενώ ήταν επίσης και ένας από τους headliners του REBORN Festival στο νησί της Λήμνου! Μπορείτε να τον ακούτε κάθε Παρασκευή από τις 21.00 μέχρι τις 22.00 στον eXtremeRadio.gr και την εκπομπή FYSB!

https://www.facebook.com/paulanthonee/?fref=ts

Σχόλια

σχόλια

16 Μαρτίου 2017 RADIO NEWS

FOLLOW US @FACEBOOK

FOLLOW US @TWITTER