GREEK LOVER or GAME OVER από τον FANIS FUEGO

GREEK LOVER or GAME OVER από τον FANIS FUEGO

Έφτασε επιτέλους εκείνη η μαγική περίοδος των διακοπών και όλοι,άντρες-γυναίκες, είναι έτοιμοι για τις θερινές τους εξορμήσεις. Έτσι κι εγώ, σαν ψυχούλα που είμαι, αποφάσισα να γράψω ένα άρθρο περί των σχέσεων των δύο φύλων και να φέρω στο φως επιτέλους κάποιες μυστικιστικές γνώσεις, ειδικά για τους άντρες, διότι από τα σχόλια που βλέπω στα σόσιαλ μίντια και από τα εισερχόμενα που μου δείχνουν οι φίλες μου προβλέπω “άσφαιρες” τις διακοπές των περισσοτέρων. Οπότε για να αποφύγουμε το ενδεχόμενο αυτό, ο Δόκτωρ Love Φουέγκο θα σας βοηθήσει να γίνεται οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού και θα περιορίσει όσο το δυνατόν μπορεί την εκδοχή της ενδοπαλάμιας πεοπαλινδρόμισης κατά την περίοδο των διακοπών σας και αν τα πιάνετε εύκολα ,ίσως και για το υπόλοιπο της ζωής σας. Διαβάστε λοιπόν με προσοχή και εφαρμόστε κατά γράμμα τις τεχνικές που θα πούμε, αλλιώς αρχίστε το ψάξιμο στο amazon και στο ebay για καμιά πλαστική κούκλα σε προσφορά.
Ξεκινώντας θα πάρουμε ως σημείο αναφοράς μια γυναίκα ηλικίας 20 ετών και αντίστοιχα έναν άντρα ηλικίας 20 ετών επίσης και σταδιακά θα ανεβαίνουμε προσπαθώντας να φέρουμε αυτά τα δύο παραδείγματα κοντά. Η γυναίκα στα 20 είναι -δυστυχώς για μας τους άντρες- 30.Ο άντρας στα 20 είναι -δυστυχώς για μια γυναίκα- 15 και μερικές φορές πιάνει και τα 12(!) με λίγη προσπάθεια. Οπότε αυτομάτως έχουμε ένα χάσμα 15 ετών το οποίο δεν μπορεί να γεφυρωθεί με τίποτα και από τις δύο πλευρές, γι” αυτό άλλωστε και παρατηρείτε ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας από τα λυκειακά χρόνια ακόμη. Το κακό είναι ότι η γυναίκα μένει για πάντα 30 και δεν ωριμάζει άλλο. Δεν χρειάζεται έτσι κι αλλιώς και δυστυχώς μόνο γκρινιάζει μέχρι να έρθει το τέλος από κει και πέρα. Το κακό με τον άντρα είναι ότι μέχρι να αποκτήσει 30 πραγματικά ώριμα χρόνια, όπως η γυναίκα, πρέπει να φτάσει στην ηλικία των 45.Προσέξτε με λίγο τώρα καλά. Όποιος έχει ωριμάσει στα 30 του έχει ωριμάσει και για το υπόλοιπο της ζωής του. Οποιαδήποτε περαιτέρω ωρίμανση απλά σε κάνει να νιώθεις μεγάλος σε ηλικία και σε κατατάσσει στην κατηγορία των βαρετών και πιστέψτε με, δεν θέλετε να είστε σε αυτήν την κατηγορία, εντάξει? Συνεχίζω. Οι γυναίκες έχουν πλήρη συνείδηση από τα 20 τους χρόνια και μετά τι κάνουν, γιατί το κάνουν, πώς το κάνουν και ξέρουν απολύτως τι δεν θα έπρεπε να κάνουν, ασχέτως αν το κάνουν στο τέλος. Οι άντρες πριν και μετά τα 20 δεν έχουν ιδέα τι κάνουν, γιατί το κάνουν, πώς το κάνουν και πότε το κάνουν ,και αντί να θυμώνουν με τους εαυτούς τους για αυτό το χάλι,αρέσκονται στο να μαζεύονται σε παρέες των 5 ή των 10 και να βρίζουν τις γυναίκες ολημερίς κι ολονυχτίς, όπως επίσης και στο να δίνουν δίκιο ο ένας στον άλλον. Οι γυναίκες από την άλλη, βρίζουν τους άντρες σε όλα τα στάδια της ηλικίας τους, γνωρίζοντας τον λόγο και δεν το κάνουν για να ξεθυμάνουν ,το κάνουν επειδή έχουν καταλάβει πλέον το λάθος που έκαναν να φορτωθούν τον συγκεκριμένο άντρα .Αν δεν με πιστεύετε, ρωτήστε την μαμά σας.
Σε αυτό το σημείο θα κάνουμε ένα μικρό χρονικό άλμα και θα φέρουμε τα δύο φύλα σε ηλικίες που αρχίζουν κάπως να συγκλίνουν σε ωριμότητα και εμπειρίες, πχ. άντρας 35 και γυναίκα 28 και στο σημείο αυτό αρχίζει το παιχνίδι να παίρνει σοβαρές διαστάσεις και να γίνεται πιο ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές, αν και σε αυτό το στάδιο, δυστυχώς, λέγονται και τα μεγαλύτερα ψέματα, ειδικά από την πλευρά του άντρα. Ο άντρας είναι ικανός να κάνει και να τάξει τα πάντα για να καταφέρει να ρίξει στο κρεβάτι του μια γυναίκα. Η γυναίκα στην περίπτωση που θα τον γουστάρει θα κάνει πως πιστεύει τα ψέματά του και θα παίξει το παιχνίδι του, δίνοντάς του την εντύπωση ότι «τσιμπάει». Ο μάλαξ ο άντρας, ελπίζω να με συγχωρήσετε για τον χαρακτηρισμό, θα θεωρήσει τον εαυτό του αξεπέραστο εραστή Αυτό είναι ένα λάθος που το κάνει το 99% των αντρών, και μετά από αυτό θα θέλει να κάνει τα ίδια και σε άλλο θηλυκό, και σε άλλο θηλυκό, και σε άλλο θηλυκό και πάει λέγοντας .Να δώσω στις γυναίκες ένα παράδειγμα σε αυτό το σημείο για το πώς τις βλέπουν οι άντρες. Για τον άντρα η γυναίκα είναι σαν την πίτσα. Ξεκινάει και για πρώτη φορά δοκιμάζει μία μαργαρίτα και μετά θέλει να δοκιμάσει και μία πεπερόνι, και λίγο την χωριάτικη, και μία φορά και την σπέσιαλ και τελειωμό δεν έχει…Πιστεύω να το πιάσατε, έτσι? Συνεχίζω. Ο άντρας δεν έχει την επίγνωση ότι η γυναίκα γνωρίζει εξαρχής ποιο είναι το τέλος και νομίζει ότι αυτός είναι και ο πρωταγωνιστής και ο σκηνοθέτης της υπόθεσης. Η πικρή αλήθεια είναι όμως ότι τα ψέματα των αντρών έκαναν τις γυναίκες έτσι. Τάξε ό,τι μπορείς βρε γλυκούλη. Σεξ μπορείς, σεξ τάξε, τι μου τάζεις αγκαλιές κάτω απ’το φεγγάρι και ρομαντικά δείπνα στο Μιλάνο κι εσύ κι αυτή και δυο ποτήρια κρασί σ” ένα ψυχρό δωμάτιο να το ζεσταίνει ο έρωτάς σας???Οι καλές εξηγήσεις κάνουν τους καλούς φίλους έλεγαν παλιά οι γέροντες στην πιάτσα. Πες το, θέλω μόνο σεξ, τίποτα άλλο, μπορείς? Θες? Η γυναίκα εκτιμάει την ειλικρίνεια, δεν είναι χαζή, μπορεί να είναι πιο μικρή σε ηλικία, όχι όμως και σε μυαλό.
Μετά βλέπω σχόλια σε φωτογραφίες στα σόσιαλ μίντια: «πωπώ είσαι μια θεά», «είσαι ένας άγγελος επί Γης» , «ευχαριστώ που υπάρχεις» , «ετοιμάζω πρόταση γάμου» και «αμάν μας έκαψες κοπελιά» λες και είστε κεφτεδάκια. Μωρέ αχμάκηδες έκανε ποτέ σεξ κανείς με γλυκόλογα???Μόνο στο Notebook και σε κάτι ταινίες με την Μέρυλ Στριπ. Η γυναίκα θέλει να νιώσει ότι έχει δίπλα της αρσενικό, δεν θέλει άλλη μια γυναίκα με λιλί και μπράτσα. Είναι αυτή ρομαντική και γατούλα και για τους δύο, ασχέτως αν σου γκρινιάζει ότι και καλά δεν είσαι ρομαντικός. Μην τσιμπάτε, έτσι τα λέει. Επίσης σταματήστε να στέλνετε ίνμποξ τετριμμένου περιεχομένου.όπως «γεια σου σέξυ», «τι κάνεις κούκλα», «τι κορίτσαρος είσαι εσύ» και άλλα τέτοια γλυκανάλατα δεν κάναν δουλίτσα ούτε στην εποχή του Γαρδέλη. Κινηθείτε έξυπνα και κόψτε κίνηση προτού κάνετε το πρώτο βήμα. Σας κάνει κανένα «αρέσκω»? Ποστάρει κάνα χιουμοριστικό στάτους ή φωτογραφία ή βιντεάκι? Τι κοινούς φίλους έχετε? Μην πάτε όπου να’ναι, διότι το «μπλοκ» φοριέται χειμώνα-καλοκαίρι. Επίσης αν θέλετε οπωσδήποτε να της μιλήσετε, πείτε κάτι έξυπνο με μία δόση χιούμορ. Αν δεν απαντήσει εντός 24 ωρών, ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΤΕ!.
Και κάτι τελευταίο γιατί είναι καλοκαιράκι και δεν θέλω να σας ταλαιπωρώ άλλο. Η γυναίκα ζητάει συνεχώς. Είναι η φύση της τέτοια. Επίσης η γυναίκα δεν τα πάει καλά με τις αρνήσεις. Ξεχάστε για πάντα τις λέξεις ΟΧΙ, ΔΕΝ. Για πάντα όμως. Κάνετε χρήση, -επιφυλακτικά πάντα και σε ειδικές περιπτώσεις- τις λέξεις ΙΣΩΣ,ΜΠΟΡΕΙ. Θες το γυναικάκι σου ήρεμο και ευτυχισμένο? ΝΑΙ σε όλα. Θέλω διακοπές στο L.A θα σε λέει. Ναι μωρό μου θα λες. Θέλω μια τσάντα Hermes. Ναι θα λες. Χαζή δεν είναι, ξέρει ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα από τα δύο, αυτή απλά θέλει να ακούει το ναι. Απλό είναι αγαπητέ μου λόβερ. Και εδώ είναι το πιο σημαντικό που κανείς μα κανείς δεν πιάνει ρε παιδί μου. Στα τρία πράγματα που ζητάει η γυναίκα το ένα γίνεται. Για παράδειγμα ταξίδι(δεν γίνεται),τσάντα(δεν γίνεται),πάμε για ένα φαγητό(γίνεται).Το τρίτο το κάνεις άμεσα αδερφέ μου και μετά το γυναικάκι γίνεται χαλί να το πατήσεις.
Ελπίζω να βοήθησα τους απανταχού “άσφαιρους” και από εδώ και πέρα να έκανα την ζωή σας ευκολότερη. Η γνώση αυτή όπως προανέφερα θεωρείται μυστικιστική. Μην την μοιραστείτε ποτέ με καμία γυναίκα ακόμη κι αν ξέρει ότι ξέρετε ότι ξέρει. ,Ούτε με την μαμά σας γιατί μερικοί μαμάκηδες το σκεφτήκατε ήδη. Καλές διακοπές εύχομαι σε όλους και να βάζετε και κάνα προφυλακτικό, εντάξει? Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τα μέσα του Σεπτέμβρη!

Σχόλια

σχόλια

4 Αυγούστου 2017 LET US ENTERTAIN YOU

FOLLOW US @FACEBOOK

FOLLOW US @TWITTER