ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ BPM FESTIVAL

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ BPM FESTIVAL

Τα ξημερώματα Δευτέρας 16 Ιανουαρίου στο Playa Del Carmen στο Μεξικό και το BPM Festival, μετά από πυροβολισμούς αγνώστου μέχρι στιγμής άνδρα, σκοτώθηκαν σύμφωνα και με την επίσημε ενημέρωση του Festival 4 άνθρωποι ενώ τραυματίστηκαν άλλοι 12. Οι 3 από τους 4 νεκρούς ήταν στην ομάδα προστασίας (security) του BPM. Συμφωνα με οληροφορίες ακούστηκαν τουλάχιστον 4-5 πυροβολισμοι οι οποίοι αρχικά θεωρήθηκε από τους security ότι  επρόκειτο για πυροτεχνήματα.

Ο καλλιτέχνης ο οποίος βρισκόταν στη σκηνλη ήταν ο Sidney Charles και όπως μας πληροφόρησε μέσα από τα ΜΚΔ είναι μια χαρά.

Με ανακοίνωση τους οι διοργανωτές του φεστιβάλ επισήμαναν πως κάνουν τα πάντα σε συνεννόηση με τις αρχές για να παρέχουν στους επισκέπτες ασφάλεια… «Η θλίψη είναι τεράστια για την ανόητη πράξη βίας η οοποία έλαβε χώρα και προσπαθούμε να βοηθήσουμε τις αρχές και τους κυβερνητικούς μηχανισμούς στην έρευνα που διεξάγεται. Η σκέψη μας και οι προσευχές στα στους συγγενείς και τα θύματα αλλά και σε όσους επηρεάστηκαν από τα θλιβερά γεγονότα.»

 

*Το συμβάν διαδραματίστηκε στο Elrow σε ένα από τα closing parties του θεσμού ενώ στο Line up ήταν οι Sidney Charles, Sante και Technasia.

Σχόλια

σχόλια

16 Ιανουαρίου 2017 THE NEWSPAPER

FOLLOW US @FACEBOOK

FOLLOW US @TWITTER