ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ (ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ) (FANIS FUEGO)

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ (ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ) (FANIS FUEGO)

Γνωρίζατε ότι το πραγματικό όνομα του Πλάτωνα ήταν Αριστοκλής και ότι το «Πλάτωνας» ήταν ψευδώνυμο καθώς από την πολλή γυμναστική είχε αποκτήσει πολύ πλατύ στέρνο; Ξέρατε ότι ο συγγραφέας της Βίβλου, ο Μωυσής, του οποίου το όνομα στα Εβραϊκά σημαίνει: «αυτός που σώθηκε» ,ήταν μυημένος Αιγύπτιος στα μυστήρια του Όσιρι και ιερέας του ναού του και ότι το πραγματικό του όνομα ήταν Χοζαρσίφ και ήταν γιος της αδερφής του Φαραώ Ραμσή; Έχετε ακούσει ποτέ ότι ο Πρωταγόρας ήταν ο πρώτος αγνωστικιστής στην καταγεγραμμένη Ιστορία; Θα πιστεύατε ποτέ ότι ο Ισαάκ Νεύτωνας ήταν περισσότερο αλχημιστής παρά φυσικός και ότι πέθανε παρθένος; Είχατε ιδέα ότι η Γη είναι κούφια και ότι σε αρκετά χιλιόμετρα βάθος μπορεί να ζει ένας άλλος πιο εξελιγμένος πολιτισμός από τον δικό μας με ερπετοειδή μορφή; Το ξέρετε ότι επισκέπτονται τον πλανήτη μας εξωγήινοι εκατομμύρια χρόνια πριν από την εμφάνιση του πρώτου ανθρώπου και ότι τα ενθύμια, τους τόπους λατρείας ,τα αγρογλυφικά και τα κτίσματα κάθε λογής που έχουν αφήσει πίσω τα έχουμε καρπωθεί ως δικά μας αρχαιολογικά μνημεία; Προφανώς όσοι είστε ανήσυχα πνεύματα ενημερώνεστε και γνωρίζετε πολλά από τα παραπάνω και όσοι έχετε ανοιχτό μυαλό εικάζετε ότι είναι αδύνατον να είμαστε μόνοι σε όλο το Σύμπαν. Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν γεγονότα και αλήθειες που παραποιούνται, αποκρύπτονται ή και διαστρεβλώνονται εντελώς από τους ανθρώπους του παρασκηνίου που κινούν τα νήματα αυτού του πλανήτη -ή μήπως δεν είναι άνθρωποι;

Ένας συγγραφέας του αποκρυφισμού είχε πει κάποτε αυτό: ”Τα μικρά ψέματα είναι αυτά που πρέπει να συγκαλύψουν, τα μεγάλα δεν τα πιστεύει κανείς έτσι κι αλλιώς”. Να αναφέρω εδώ ότι η λέξη μύθος σημαίνει τη σύνθεση πράξεων μέσα στον χρόνο και όχι παραμυθάκια με δράκους, θεούς και νεράιδες. Μ’αυτό ακριβώς το γεγονός θα ασχοληθούμε σε αυτό το άρθρο, τη σύνθεση πράξεων μέσα στον χωροχρόνο και ίσως , – ίσως λέω εγώ τώρα- να μην μας έχουν πει σωστά ούτε καν τις ημερομηνίες τους. Ένα πολύ πιθανό σενάριο επίσης είναι να μην ζούμε καν στο 2017, αλλά αρκετούς αιώνες πίσω .Μην τρομάζετε όμως και μην μου άγχεστε ,το μέλλον δεν είναι γραφτό να το ζήσουμε έτσι κι αλλιώς…, Ας πάρουμε τα πράματα όμως από την αρχή. (Την αρχή βέβαια που μας είπαν ότι είναι αρχή).
Κατά τη Βίβλο η πρώτη μέρα του κόσμου ήταν η 23η Οκτωβρίου του 4004 π.Χ. Πέντε μέρες αργότερα ο Αδάμ και η Εύα έκαναν παρέλαση στον Παράδεισο .Λογικά δεν έκαναν… αλλά ο Θεός, που ήξερε το μέλλον, θα έπρεπε να τους βάλει να κάνουν έστω 100 μέτρα ρε παιδί μου! Ανέφερα το επίθετο Θεός -γιατί όνομα δεν το λες- ας ασχοληθώ επομένως λίγο με αυτό .Ο Θεός λοιπόν είναι ο πρώτος καταγεγραμμένος εξωγήινος που πάτησε ποτέ το πόδι του στην Γη. Υδρόγειος το ορθότερον βέβαια, καθώς είναι 3/4 νερό και 1/4 στεριάς ,αλλά επειδή δεν μπορεί να προφέρει το ρο η Κατερίνα Καινούριου κρατήσαμε απλά το Γη(από το Σουμεριακό Γκι).Προφέροντας τη λέξη εξωγήινος μην πάει ο νους σας στα μικρά γκρι ενός μέτρου μπαρμπαδάκια με τα μεγάλα μάτια και την καράφλα που σας έχει βάλει καλά την εικόνα τους στο μυαλό το Χόλλυγουντ, διότι αυτοί είναι οι Γκρίζοι ή Greys ή Grays, αλλά το πραγματικό τους όνομα είναι Solipsi Rai και προέρχονται από ένα πλανητικό σύστημα μόνο 40 έτη φωτός μακριά από τη Γη. (Θα επανέλθουμε σ’ αυτό το θέμα στο δεύτερο μέρος του άρθρου). Ο Θεός λοιπόν έφτιαξε τον άνθρωπο, τον οποίο ονόμασε Αδάμ, ακριβώς σαν κι αυτόν ,κατ’ εικόνα και καθ ’ομοίωση και έπειτα είπε: ”Τώρα πια ο άνθρωπος έγινε σαν ένας από μας…” – αυτό αναφέρεται μέσα στο κεφάλαιο της «Γένεσις» κανονικά- γεννώντας έτσι ένα εύλογο ερώτημα: «Γιατί χρησιμοποιείται πρώτο πληθυντικό, εφόσον είναι ο Θεός»; Επίσης στο ίδιο κεφάλαιο αναφέρεται αυτό: ”Είδαν οι γιοί του Θεού τις κόρες των ανθρώπων…”. «Οι γιοί του Θεού»; Δηλαδή και άλλοι εξωγήινοι με την ίδια μορφή ,πολύ πιθανόν με μας αλλά πριν από μας; Αρχίζει και γίνεται γοητευτικά παράξενο το άρθρο αυτό! Ξεφυλλίζοντας τη Βίβλο στο κεφάλαιο της Εξόδου θα βρείτε τον Θεό να λέει θυμωμένος στους Ισραηλίτες :”Τα ονόματα των άλλων Θεών ούτε να τα επικαλείστε…” Όπως βλέπετε, από τα πολύ παλιά χρόνια ακόμη οι εξωγήινοι γνώριζαν για την ύπαρξη άλλων εξωγήινων και εμείς ακόμη έχουμε αμφιβολίες για το αν υπάρχει ζωή και αλλού στο Σύμπαν! Λέγοντας «εμείς» δεν εννοώ τις μεγάλες κυβερνήσεις, τη NASA και τη CIA. Αυτοί το ξέρουν πολλά χρόνια πριν. Τέλος στη Βίβλο αναφέρονται πάνω από 50 ονόματα άλλων κραταιών Θεών της εποχής, πολλοί από τους οποίους ήταν το ίδιο δυνατοί όσο και ο Θεός της Βίβλου και αν δεν με πιστεύετε μπορείτε να πάτε σε μία βιβλιοθήκη και να ζητήσετε ένα καλό σύγγραμμα συγκριτικής θρησκειολογίας.
Συνεχίζοντας αυτό το εξωγήινο άρθρο θα συναντήσουμε μία μορφή με το όνομα Ζαχαρίας Σίτσιν. Ο Σίτσιν ήταν φημισμένος μελετητής της Σουμεριακής Μυθολογίας και συγγραφέας βιβλίων που είχαν να κάνουν με εξωγήινους, αρχαίους αστροναύτες κτλ. Σύμφωνα με τη θεωρία του ένας ιδιαίτερα εξελιγμένος πολιτισμός, οι Aνουννάκοι(Anunnaki)με αρχηγούς τον Ενλίλ και τον Ένκι, ταξίδεψαν από τον πλανήτη τους τον Νιμπίρου(Nibiru )από πολύ μακριά και έφτασαν στη Γη 450.000 χρόνια πριν αναζητώντας ορυκτά, όπως ο χρυσός και όχι μόνο ,τα οποία τα εξόρυξαν στην Αφρική .Είδαν όμως ότι η υπόθεση θέλει αρκετή δουλίτσα και έτσι αποφάσισαν να επέμβουν με την μέθοδο της γενετικής μηχανικής στον τότε πιθηκάνθρωπο (Homo Erectus) και να τον εξελίξουν σε άνθρωπο (Homo Sapiens), έτσι ώστε να τον χρησιμοποιήσουν ως σκλάβο για τις δουλειές τους. Το όνομα που δώσανε στον πρώτο άνθρωπο ήταν Άνταμ ή Αντάμσκι(Adam-Adamski)και όπως παρατηρείτε το όνομα δεν μοιάζει καθόλου(!) με το Αδάμ. Εδώ χρειάζεται να διευκρινίσουμε κάτι. Ο Αντάμσκι δεν ήταν απλά ένας άνθρωπος, αλλά ήταν ο πρώτος άνθρωπος που οι Ανουννάκοι θέλησαν να του δώσουν την αθανασία και να τον κάνουν σαν και αυτούς. Για κάποιον λόγο όμως προκάλεσε τον θυμό του Ένκι και τελικά αυτό δεν συνέβη ποτέ. Ο Σίτσιν θεωρεί ότι οι Ανουννάκοι αναφέρονται στην Βίβλο ως «Νεφελίμ». Επίσης ο Αντάμσκι ήταν σαν θεός για τους υπόλοιπους ανθρώπους ,κάτι σαν τον Αδάμ που στην Βίβλο αναφέρεται ότι πέθανε περίπου 930 χρονών και επίσης έχασε την πολυπόθητη αθανασία από τον θυμό του Θεού. Πολλές χιλιάδες χρόνια αργότερα οι Ανουννάκοι εγκατέλειψαν την Γη με την υπόσχεση ότι θα ξαναεπιστρέψουν, αλλά υποτίθεται ότι άφησαν πίσω τους αντιπροσώπους τους. Λέγεται ότι αυτοί ήταν οι Φαραώ που ηγήθηκαν της Αιγύπτου για πολλούς αιώνες, επίσης υβρίδια γενετικής μηχανικής που φτιάξανε οι ίδιοι παλιότερα και τους είχαν σκλάβους σαν κι εμάς.
Σε αυτό το σημείο πρέπει να εξηγήσω κάτι. Όταν ένας εξωγήινος πολιτισμός θα έρθει σε επαφή με μας ή όταν εμείς θα είμαστε έτοιμοι να έρθουμε σε επαφή με κάποιον εξωγήινο πολιτισμό, τελοσπάντων σε κάποια φάση στο μέλλον, δεν θα στείλουμε τον πλανητάρχη γι’αυτό, ούτε κάποιον άλλον αρχηγό κράτους, αλλά κάποιο εκπαιδευμένο πλήρωμα. Αυτό το πλήρωμα θα έχει αρχηγό αποστολής, ο οποίος θα διατάζει και θα έχει τα πρωτόκολλα της αποστολής. Αυτά ακριβώς τα ονόματα ξέρουμε και εμείς από όλες αυτές τις “γνωστές” επισκέψεις εξωγήινων στον πλανήτη μας που είναι καταγεγραμμένες εδώ και εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια σε τοιχογραφίες, αγάλματα, ναούς, πάπυρους κτλ. Στην ουσία δεν ξέρουμε τους πραγματικούς “Θεούς”,με την έννοια τους δυνατούς ή τους ηγέτες του” Χ” πολιτισμού που μας επισκέφθηκε, αλλά τους αντιπροσώπους τους, τους οποίους και θεοποιήσαμε και …ναι υπάρχουν σε όλες τις μυθολογίες αυτά τα ξακουστά ονόματα, από την Ινδική, την Κινεζική, την Ελληνική μέχρι και τη Σκανδιναβική.
Πραγματοποιώντας τώρα ένα χρονικό άλμα θα πάμε στα χρόνια του Ιησού Χριστού, ο οποίος θεωρείται ότι ήταν ο ενσαρκωμένος Υιός του Θεού, πράγμα που σημαίνει ότι η πραγματική του μορφή ήταν τέτοια που δεν θα μπορούσε να γίνει αντιληπτή από τους ανθρώπους ,καθώς προέρχεται από ένα άλλο μέρος το οποίο έχει την ονομασία «Βασιλεία των Ουρανών» ,κάπου στο διάστημα δηλαδή, και γι ’αυτόν τον λόγο στάλθηκε στη Γη με ανθρώπινη μορφή. Όπως αντιλαμβάνεστε και ο Ιησούς εξωγήινος ήταν και αυτό είναι κάτι το οποίο είναι ξεκάθαρο, διότι πέραν του γεγονότος ότι στάλθηκε από αλλού είχε και δυνάμεις-ικανότητες που είναι φύσει αδύνατον να έχει κάποιος γήινος, γι’άυτό άλλωστε και πραγματοποιούσε θαύματα. Τώρα το κατά πόσο αντιληπτό μπορεί να γίνει ένα θαύμα από έναν άνθρωπο που χρησιμοποιεί το 7% με 10% του εγκεφάλου του, αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Από τον Ιησού όμως δημιουργήθηκε η θρησκεία του Χριστιανισμού …ή μήπως όχι; Η αλήθεια είναι ότι ο Ιησούς ήταν ένα βαθιά φιλοσοφημένο και χαρισματικό άτομο και ο σκοπός του δεν ήταν η δημιουργία καμιάς θρησκείας. Ήρθε μόνο να διδάξει, να δώσει τα φώτα του και να φύγει. Παρόλα αυτά μία νέα θρησκεία θα γεννιόταν στο όνομά του τρεις αιώνες μετά την ανάστασή του.
Το 325 μ.Χ. πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια η πρώτη Οικουμενική Σύνοδος όπου και σφραγίστηκε ο γάμος Εκκλησίας-Κράτους.Σ’αυτήν την Σύνοδο έγινε προσπάθεια από τον τότε βασιλέα της Αυτοκρατορίας του Βυζαντίου, τον Κωνσταντίνο,ο οποίος ήταν άθεος ,να δημιουργηθεί μία νέα ενιαία θρησκεία η οποία θα ένωνε την τότε διχασμένη και γεμάτη προβλήματα Αυτοκρατορία. Έτσι έλαβαν μέρος 318 Συνοδικοί από όλες τις επαρχίες της Αυτοκρατορίας και από όλα τα τότε θρησκευτικά δόγματα και βάλανε στο τραπέζι σωτήρες, θρύλους ,μεσσίες και θεούς έτσι ώστε 17 μήνες μετά να έχουν καταλήξει στα πέντε επικρατέστερα ονόματα:1)Καίσαρας, 2)Κρίσνα, 3)Μίθρας, 4)Ώρος , 5)Δίας.
Μια χαρά το παρατηρήσατε, ότι το όνομα Ιησούς Χριστός δεν υπάρχει πουθενά μέχρι τώρα ,οπότε συνεχίζω. Για να καταφέρουν όμως να πιάσουν και τους λαούς της Ανατολής και της Δύσης, κατέληξαν στο όνομα Χέσους Κρίσνα( Hesus Krisna) το οποίο με το πέρασμα των αιώνων εξελίχθηκε σε Jesus Christ και στα Ελληνικά αποδόθηκε ως Ιησούς Χριστούς. Οπότε απ’ ό,τι έχετε καταλάβει, δεν γνωρίζουμε τελικά ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Ιησού…
Η συνέχεια αυτού του «εξωδιαστασιακού» άρθρου θα δοθεί σε λίγες μέρες .Όποιος ενδιαφέρεται για περαιτέρω πληροφορίες και πιο ενδελεχή έρευνα, πολύ ευχαρίστως να του δώσω βιβλιογραφία.

Σχόλια

σχόλια

12 Ιουνίου 2017 LET US ENTERTAIN YOU

FOLLOW US @FACEBOOK

FOLLOW US @TWITTER